Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Onderstaande voorwaarden voor ruilen en retourneren gelden alleen voor bestellingen in Nederland.

Mocht een artikel desondanks toch niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze binnen dertig (30) werkdagen na ontvangst worden geruild. Bij Sterkstael heb je voor al je bestellingen een zichttermijn van 30 dagen, ingaande de dag na ontvangst van de bestelling door of namens de koper. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en/of beoordelen. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit. Ook actieartikelen en artikelen uit de opruiming kun je binnen de zichttermijn retourneren, tenzij anders vermeld bij de artikelinformatie op de website. Artikelen die op bestelling worden gemaakt kunnen niet worden geretourneerd. Dit wordt duidelijk aangegeven bij alle producten die op bestelling worden gemaakt.

Sterkstael garandeert dat je voor alle geretourneerde artikelen je geld terug krijgt, op voorwaarde dat de artikelen in goede conditie worden geretourneerd. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewijzigd of gebruikt zijn en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking.

Indien je een product wil retourneren, zul je het product met alle geleverde toebehoren aan ons retourneren met indien redelijkerwijs mogelijk de originele verpakking.

Kosten voor retour

Mocht je niet tevreden zijn met (een deel van) uw aankoop, dan heb je het recht de artikelen binnen dertig (30) dagen na aflevering aan Sterkstael te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de artikelen in de originele verpakking worden geretourneerd. Je mag het artikel uiteraard wel uit de verpakking halen om het te bekijken. De factuur is je garantiebewijs. Zonder de factuur of een kopie hiervan kan er geen creditering plaatsvinden. De verzendkosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening van de klant tenzij een verkeerd/kapot product geleverd is, of een een product geleverd is dat niet voldoet aan de technische eisen van het product.

Wil je het artikel retourneren? Stuur dan een mail naar info@sterkstael.nl o.v.v. het bestelnummer. De kosten voor het retour sturen van het pakket zijn voor eigen rekening.

Geld terug

Als je je artikelen terug stuurt, wordt het betaalde bedrag binnen 10 werkdagen na ontbinding van de overeenkomst verrekend of uitbetaald. Dit is afhankelijk van de betaaloptie waarmee je de artikelen hebt betaald.

Als je met creditcard hebt betaald, dan wordt het bedrag terug geboekt naar je creditcard.

Als je vooruit hebt betaald met  iDEAL wordt het geld teruggestort op je bankrekening.

Ruilen

Je hebt 30 dagen om te bepalen of je tevreden bent met het artikel. Mocht je een artikel willen ruilen voor iets anders, dan moet je het artikel retourneren.

Scroll naar boven